baner-2

O nama

Inovativni poslovni koncept koji vam omogućava jednostavnije i lakše poslovanje. Idealan za start-up firme, mala i srednja preduzeća, predstavništva stranih firmi, nevladine organizacije, fondacije, ali i za sva pravna lica kojima je potrebna adresa u centru grada ili podrška u svakodnevnom poslovanju. Našim uslugama štedite troškove zakupa kancelarije, opremanja kancelarije, režijske troškove i troškove radnika. Pored finansijskih ušteda, štedite i najdragocjeniji resurs - vrijeme, jer uz odgovarajući paket usluga nudimo kompletnu podršku, od poslovnog savjetovanja i administracije do pravnih i računovodstvenih usluga.

Tim

azra

Azra Behlulović

Menadžerica prodaje
Diplomirana pravnica sa masterom iz oblasti ljudskih resursa. Dugogodišnje iskustvo u sektoru uslužnih djelatnosti.
skaljic

Edin Škaljić

Savjetnik za strane investicije
Kontinuirani rad na novim projektima i u neprestanoj potrazi za novim idejama i biznisima.
Image-1

Nidžara Suljić

Savjetnica za računovodstvene poslove
Profesionalno iskustvo u finansijsko-računovodstvenim i administrativno tehničkim poslovima

Partneri

BSIP je vodeća IP konsultantska kompanija koja pruža usluge savjetovanja, procjene, tehničke i analitičke usluge u području intelektualnog vlasništva.

Ovlašteni zastupnici za patente, žigove i industrijski  dizajn i geografske oznake.

QSS je vodeća IT kompanija za cloud, razvoj softvera i sistemske integracije u jugoistočnoj Evropi.

Vodeća pozicija osigurana je snažnim, dugoročnim partnerstvom sa globalnim liderima.

 

UNDO design studio održava stroge standarde kvaliteta u pružanju usluga povezanih sa brendiranjem, multimedijom, vizualnim komunikacijama i vizuelnim efektima.

 

Međunarodna računovodstvena kuća koju odlikuju visokokvalitetne računovodstvene i savjetodavne usluge.

Screenshot_16

KNJIGOVODSTVO PLUS je računovodstvena kuća koju odlikuju visoko kvalitetne usluge i savremena rješenja te visok stepen zadovoljstva i povjerenja klijenata.

logo

 

PROFIKON D.O.O. je kompanija koja se bavi prodajom, implementacijom i održavanjem  fiskalnih sistema.

Advokatska kancelarija specijalizirana za  privredno i radno pravo.

dino-200

Advokatska kancelarija sa višegodišnjom ekspertizom u oblasti osiguranja i naplate štete.

CONSALTA je društvo za konsalting, analizu i implementaciju poslovnih i IT sistema. CONSALTA je vodeća kompanija na tržištu u implementaciji ISO9001, ISO 27001, ISO 22301, te ostalih standardnih certifikacija sistema i proizvoda.

Poslovni koncept koji omogućava klijentima da vode svoje poslovne aktivnosti bez troškova opremanja i zakupa poslovnog prostora, te plaćanja usluga rada i režijskih troškova. Ukratko, vi se bavite biznisom, nama prepustite sve ostalo.

 

Start-up firmama, malim i srednjim preduzećima, nevladinim organizacijama, fondacijama, kao i svim pravnim licima kojima je potrebna adresa u centru grada.

Za vas obavljamo svakodnevne aktivnosti koje su nužne za poslovanje jednog pravnog lica, kao što su primanje i proslijeđivanje službene pošte, isticanje rješenja o registraciji i ID broja pravnog lica, obavljanje telefonskih poziva u vaše ime, čuvanje dokumentacije, ali i ostale svakodnevne administrativne poslove. Pružamo vam cijeli asortiman dodatnih usluga koje su na raspolaganju u zavisnosti od paketa koji odaberete.

U zavisnosti od paketa usluga, u mogućnosti ste odabrati osnovnu ponudu, koja podrazumijeva adresu sjedišta pravnog lica ili kompletnu podršku u poslovanju, gdje će vaša briga biti isključivo posao, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.